Filter By

Sluiten
Filter By

4 Products

Espresso kopjes

Espresso kopjes moeten aan een aantal eisen voldoen om perfect te zijn voor jouw espresso. De belangrijkste zijn dat deze warmte vasthouden, geen invloed op de smaak van je koffie hebben en natuurlijk het juiste design voor de perfecte crema laag en drinkgemak.

Keramiek blijft de beste keuze voor espresso kopjes, keramiek houdt van nature de warmte van je espresso vast en geeft daarnaast geen smaak af die je espresso kan beïnvloeden in tegenstelling tot metaal. Met keramiek kun je de perfecte vorm creëren om jouw koffie op te vangen voor de mooiste crema laag. Ontdek onze espresso kopjes.

Cappuccino kopjes

Voor cappuccino kopjes gelden dezelfde eisen als voor de espresso kopjes. Bij cappuccino kopjes is het volume en het design extra belangrijk. Bij een te groot volume verlies je de mooie smaken van je espresso doordat deze worden overspoelt met melk. Een te klein volume maakt dat je er per definitie geen cappuccino mee kunt maken. De beste cappuccino kopjes vinden hier een balans in. Daarnaast zijn deze perfect gevormd voor een mooie crema laag en de mooiste latte art.