Filter By

Sluiten
Filter By

19 Products

Veel gestelde vragen over tampers

Lees in onze blogs alles over tampers, we proberen al onze informatie toegankelijk te maken voor thuisbarista's van elk niveau.

Hoe gebruik je een tamper?
Het gebruik van een tamper lijkt simpel, maar consistent dezelfde druk én waterpas tampen vraagt veel oefening. Deze tips kunnen je helpen dit met een klassieke tamper te bereiken, of kies je toch voor zekerheid met een palm tamper? Lees snel meer.

Wat is een goede tamper?
Een goede tamper helpt je om consistent en waterpas te tamen. De juiste vorm en het juiste gewicht helpt hierbij. Lees meer over wat een goede tamper is en specifiek wat dat betekend voor jou.

Waarom moet je koffie aanstampen?
Zonder je koffie aan te stampen krijg je een slappe en smakeloze espresso. Wil je meer weten lees dan vooral de blog door op de vraag te klikken.

Welke tamper maat heb ik nodig?
Klik op een tamper naar keuze, je vindt op de product pagina onze maattabel onder de korte omschrijving. Of klik op de bovenstaande link voor een uitgebreide maattabel.

Palm tamper vs tamper?
Kies je voor zekerheid of het barista gevoel? De voor- en nadelen van de palm tamper en de klassieke tamper op een rijtje. Welke past bij jou? Lees snel meer.

Wij zijn er om thuisbarista's verder te helpen dus kom je er niet uit of zou je graag meer informatie willen over onze tampers of tampen, stuur ons dan een berichtje via WhatsApp of een mailtje en we helpen je graag verder!