Koffie sleutelhanger – melkkan

Als latte art fanaat hecht je net zo veel waarde aan je melkkannetje als een schilder aan zijn kwast. Met deze koffie sleutelhanger draag je altijd je hobby met je mee. Bovendien verlies je je sleutelbos nooit meer uit het oog!

Deze melkkan sleutelhanger is een exacte miniatuur van ons Italiaanse melkopschuimkannetje. Leuk om cadeau te geven in combinatie met een van onze andere producten!

8,95

Op voorraad

SKU8720682221020 Category GTIN: 8720682221020

Barista sleutelhangers
Je sleutels zijn naast je espresso machine erg belangrijk. Zonder sleutels kom je je huis niet in, dan kun je die espresso waar je zo naar uit keek wel vergeten. Wij hebben de perfecte barista accessoire voor je sleutels, met één van onze barista sleutelhangers vergeet je je sleutels nooit meer!

Ken of ben jij een thuisbarista en al lang op zoek naar de perfecte sleutelhanger voor aan jouw sleutelbos? Stop nu met zoeken! Wij hebben twee sleutelhangers voor de thuisbarista, beide de perfecte accessoire om jouw sleutelbos leuk te maken.

Hang bijvoorbeeld je favoriete tamper sleutelhanger aan je sleutelbos zodat je nooit zonder tamper bent, afkickverschijnselen van het tampen? Pak gewoon even je sleutels er bij!

Meer fan van latte art dan tampen? Hang dan onze melkkan sleutelhanger aan je sleutelbos en oefen je (miniatuur) latte art skills on the go!

Het perfecte barista cadeau
Nu is het altijd moeilijk om een cadeau te kopen voor een thuisbarista. Een leuke koffie sleutelhanger van hun favoriete hobby is natuurlijk altijd een leuk cadeau! Onze koffie sleutelhangers zijn van goede kwaliteit waardoor de ontvanger hier lang van kan genieten, overal zijn of haar passie voor koffie kan uitstralen en natuurlijk nooit meer zijn of haar sleutels zal vergeten.

Gewicht 20 g
Afmetingen 20 × 24 mm

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)