Filter By

Sluiten
Filter By

5 Products

De voordelen van een barista uitklopbakken

We hoeven je niet te vertellen dat het regelmatig zetten van een espresso, zorgt voor veel koffiedik. Om de koffiepuck uit het filterbakje te halen, zul je je portafilter ergens op moeten kloppen. Als je continu je koffie puck op de rand van de prullenbak of gootsteen leegt, beschadigt dit je portafilter én je keuken. Laat staan de koffie spetters die je mooie witte muur verpesten. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Daarnaast kan het scheiden van koffiedik ook voordelen opleveren. Gebruik de uitgeklopte koffie bijvoorbeeld als compost voor je planten, zet een bakje in de koelkast om geurtjes te neutraliseren of gebruik het als scrub!

Daarom is een uitklopbak perfect voor iedere thuisbarista.

Een knock box is een must have

Het mag duidelijk zijn dat de koffie afklopbak, ook wel knock box, een must have is. De functie is simpel, maar het gebruik is erg handig! Het scheelt veel viezigheid en het zorgt voor een langere levensduur van je portafilter.

Welke espresso uitklopbak of uitkloplade past bij jou?

Je ziet de koffie uitklopbak of uitkloplade in vrijwel iedere koffietent. Ja, ook bij dat favoriete tentje op de hoek waar je minimaal één keer per week te vinden bent.  Misschien heb je niet hetzelfde formaat als een echte koffietent nodig, maar daar hebben wij aan gedacht! 

In ons assortiment uitklopbakken, vind je formaten die perfect naast jouw espressomachine passen. Zo houd je je koffie tafel of koffiehoek netjes en wordt het niet direct te vol. Zo hebben wij kleine, ronde uitklopbakken voor thuis barista’s die één à twee espresso’s per dag zetten. Voor thuisbarista’s die meer espresso’s per dag zetten, raden wij de grote ronde uitklopak of onze solide vierkante versie uit ons assortiment aan.

Natuurlijk zijn uitklopbakken voor alle koffiemachines geschikt of je nu een E61hebt zoals ECM, Quick Mill, Rocket of een machine zoals Sage, solis, Delonghi. 

Wil je echt het barista gevoel bekijk dan ook eens onze compacte uitkloplade voor thuis.

Een solide koffie uitklopbak

Je hebt de knock box of koffie uitklopbak in verschillende materialen en kleuren. Ons assortiment bevat alleen RVS bakken, dit solide materiaal in combinatie met de rubberen uitklopstang is perfect in staat om de klappen van je portafilter op te vangen.

We hebben onze uitklopbakken beschikbaar in het zilver en in het zwart. Zo is er altijd wel een koffie afklopbak die naast jouw koffiemachine past.

Wil je als thuisbarista dus een schonere koffiehoek én netjes en efficiënt werken? Voeg dan een koffie uitklopbak toe aan jouw barista collectie. Zo zet je sneller en schoner de lekkerste espresso gewoon bij je thuis.