Koffie weegschaal met timer

Deze koffie weegschaal geeft jou de controle over de extractie en smaak van je espresso.

Het wegen van je koffie en het bepalen van de doorlooptijd vormt basis voor een goede espresso. Deze variabelen bepalen de kwaliteit van je extractie en zijn noodzakelijk voor het afstellen van je bonenmaler.

Deze weegschaal is met zijn 0.1 gram precisie, voldoende ruimte voor je portafilter op de rubberen antislip mat én de ingebouwde espresso timer dé perfecte koffie weegschaal voor iedere thuisbarista.

34,95

Op voorraad

SKU8720682220283 Category Tag GTIN: 8720682220283

Deze barista essentials koffie weegschaal is speciaal ontwikkeld om je als thuisbarista maximale controle te bieden over het zetproces, zo krijg je grip op de smaak en kwaliteit van je koffie.

Met ingebouwde timer voor doorlooptijd, de juiste maat voor je portafilter, anti-slip mat voor gebruik met vloeistoffen en 0.1 gram precisie voor exacte meting van je koffie.

Weeg met de koffie weegschaal de hoeveelheid koffie die in je portafilter gaat en de hoeveelheid espresso dat in je kopje of espresso shotglas terecht komt. Tegelijkertijd time je het extractieproces met de ingebouwde timer.

Deze drie variabelen geven je de mogelijkheid de juiste afstelling te bepalen en bewaken voor de combinatie van jouw koffiebonen, maler en espressomachine. Hulp nodig bij het afstellen? bekijk onze handleiding

Let op: Elke boon is anders, zorg er dus voor dat wanneer je van bonen wisselt je opnieuw de juiste afstelling zoekt. De koffie weegschaal is hierbij een essentiële tool om de juiste afstelling weer te vinden.
Mocht je iets meer zekerheid of hulp willen probeer dan onze specialty koffie, deze komen met een zetadvies en handleiding om het maximale uit de bonen te halen.

De koffie weegschaal gaat jou de controle geven over de smaak en extractie van je koffie. Zo weet je zeker dat je uit elke boon de maximale smaakbeleving kunt halen!

Breedte

130 mm

Diepte

185 mm

Hoogte

30 mm

Materiaal

ABS

Gewicht

300 gram

Kleur

Zwart

Customer Reviews

Based on 37 reviews
65%
(24)
16%
(6)
3%
(1)
5%
(2)
11%
(4)
C
Customer
Cost effective scale

Precise enough for daily usage. Works great for non coffee stuff too. Pretty good stuff you can get for that price.

P
Peter Hamelink
Betstelling en sevice

Bestelling snel opgestuurd, maar deze was zoekgeraakt door toedoen van DHL. Daardoor had ik niets in huis gekregen. Hierover contact gehad met Hugo en Dit werd snel opgelost en zij hebben mij mijn bestelling alsnog voor de tweede keer toegestuurd. Geweldige service complimenten hiervoor.
De weegschaal werkt perfect.

Andere suggesties…