Filter By

Sluiten
Filter By

14 Products

Melkkannetje RVS

Wanneer je als thuisbarista op zoek bent naar een melkkannetje moet je op een aantal dingen letten waaronder het materiaal. Voor het opschuimen van je melk is het belangrijk om de juiste temperatuur te bereiken ergens tussen de 60 en 70 graden Celsius is een mooie richtlijn.

Wanneer je kiest voor een RVS melkkannetje is de temperatuur van de melk goed voelbaar aan de buitenkant van het melkkannetje. Wanneer de onderkant van het melkkannetje te heet wordt om 2 seconden vast te houden heb je ongeveer de juiste temperatuur bereikt.

Barista melkkan

Wat is een echte barista melkkan? Naast dat het een RVS melkkannetje is, is de vorm en tuit belangrijk. Het doel is om de melk perfect te verwarmen en daarbij microfoam te creëren voor latte art. Het materiaal helpt met de temperatuur van de melk terwijl de vorm van een barista melkkan helpt om de perfecte kolk te creëren in je melk voor het beste microfoam. Hoe meer gespitst de tuit van een barista melkkan is hoe preciezer en gedetailleerder de latte art.

Wij helpen je graag

Wij zijn er om thuisbarista's verder te helpen dus kom je er niet uit of zou je graag meer informatie willen , stuur ons dan een berichtje via WhatsApp of een mailtje en we helpen je graag verder!