Melkopschuimer Reiniger (12 stuks)

Geen grote bellen, maar zijdezacht en glanzend schuim dat jouw cappuccino een volle, romige smaak geeft. Perfect melkschuim voor je cappuccino krijg je alleen met een goed functionerende stoompijpje. Met de Melkopschuimer Reiniger verwijder je gemakkelijk alle blokkades, melkresten en houd je de stoompijpje hygiënisch! 

Belangrijkste kenmerken van de melkopschuimer reiniger; 

  • Verwijdert alle melkresten van de stoompijp; 
  • Geurloos en biologisch afbreekbaar; 
  • Elimineert 99,9% van alle Listeria en E.coli bacteriën; 
  • Geschikt voor iedere espressomachine; 
  • Lost snel en gemakkelijk op in water;

Met een blik op je stoompijpje kun zie je vaak al reden genoeg voor reiniging. Maar los van een onsmakelijk uiterlijk is hygiëne bij melk belangrijk voor je gezondheid.

Met de Melkopschuimer Reiniger hou je met gemak het opschuimen zowel leuk als veilig! 

15,95

Op voorraad

Lees meer over de melkopschuimer reiniger 

Melk is cruciaal voor veel van je favoriete koffies, maar bij gebruik van melk is het belangrijk om hier de nodige aandacht aan te besteden voor een veilige en hygiënische koffie-ervaring thuis. Het regelmatig schoonmaken van de stoompijp van je espressomachine is hier onderdeel van. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je melk altijd vers is en op de juiste temperatuur wordt bewaard.

Meer eigenschappen van de melkopschuimer reiniger 

  • Vriendelijk voor je machine, geschikt voor dagelijks gebruik 
  • Verwijdert naast melkresten ook kalk in je stoompijpje. 
  • Economische keuze, perfect alternatief voor dure opties zoals Sage Steam Wand Cleaner 

Hoe vaak gebruik je de melkopschuimer reiniger? 

Wij raden aan de melkreiniger in ieder geval elk kwartaal te gebruiken wanneer je het stoompijpje goed schoon houdt. De melkopschuimer reiniger is in principe dagelijks te gebruiken dus zie je veel resten of merk je blokkades kan het zeker geen kwaad om deze vaker te gebruiken. Dankzij de samenstelling en NSF-certificering weet je zeker dat gebruik niet schadelijk is voor je espressomachine ongeacht hoe vaak je dit gebruikt.  

Betaal niet teveel voor een Sage Steam Wand Cleaner 

Deze melkopschuimer reiniger is een perfect alternatief voor dure opties zoals de officiële Sage Steam Wand Cleaner. Net zo effectief, en Cafetto voldoet aan alle kwaliteitskeurmerken. Je kunt de Cafetto Melkopschuimer Reiniger dus zonder zorgen gebruiken!