Melkopschuimkannetje essentials

Het essentials melkopschuimkannetje is een goede basis voor iedere thuisbarista en beginnende latte artist.

Een RVS melkkannetje geeft je uitstekende temperatuurbeheersing. De vorm van dit melkkannetje helpt bij het creëren van een mooie kolk voor het perfecte melkschuim. De wat bredere tuit van dit melkopschuimkannetje schenkt fijn, voor een perfecte tulp of een prachtig hartje in je cappuccino.

Kies jouw stijl en maat!
Tip: Wil je beide maten voor het perfecte microfoam? Bekijk dan onze melkopschuimkan set.

15,9516,95

SKUN/B Category
Sluiten
Extra informatie
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

Zilver, Zwart

Volume

350ml, 600ml

Customer Reviews

Based on 17 reviews
94%
(16)
6%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Myrthe
Mooie degelijke kannetjes

Voorheen van Hanos gehad en die waren met stickers zwart gemaakt. Lees na paar wasbeurt weer RvS. Deze van Barista Essentials zijn denk ik gepoedercoat. voelt degelijk, lekker zwaar in de hand. Fijne opschuimkannetjes!

K
Karen Brunink
Black and beautiful

Mooi van vorm en de perfecte maat. Goede kwaliteit

Andere suggesties…

Essentials melkopschuimkannetje

Dit essentials melkopschuimkannetje heeft een vorm die je gaat helpen een mooie kolk in je melk te krijgen. Hierdoor creëer je gemakkelijk het perfecte melkschuim voor jouw latte art. De bredere schenktuit maakt dat het kannetje fijn schenkt wanneer je aan het oefenen bent voor de perfecte tulp in je cappuccino. De fijne vorm en vriendelijke prijs maakt dit melkopschuimkannetje ideaal voor iedere thuisbarista en beginnende latte artist.

Het RVS materiaal geeft de perfecte temperatuurbeheersing. Dit is belangrijk omdat je daarmee goed kunt aanvoelen of de melk op de juiste temperatuur is. Gebruik je hand op de onderkant van het melkopschuimkannetje, wordt het te heet om vast te houden? Dan de melk ongeveer op de juiste temperatuur.

Waarschijnlijk hou je soms melk over na het opschuimen. Dit hoef je niet door de gootsteen te spoelen, plaats het melkopschuimkannetje gewoon in de koelkast. Dankzij het RVS koelt de melk snel af en kun je de overgebleven melk gewoon gebruiken voor je tweede cappuccino van de dag.

De juiste grootte melkopschuimkan

Onze Melkopschuimkannetjes komen altijd in verschillende groottes. De 600ml melkopschuimkan is geschikt voor twee cappuccino’s of een flat white. De 350ml melkopschuimkan is geschikt voor 1 cappuccino.

Voor de latte artist onder ons is het slim om beide maten te kopen, dit omdat je voor de perfecte latte art het dikkere melkschuim van het grote naar het kleinere melkopschuimkannetje overschenkt.
Wil je beide maten bekijk dan onze voordelige melkopschuimkan set.

Andere suggesties…