Melkopschuimkannetje Italiaans

Een melkopschuimkannetje met een kenmerkend Italiaans design voor het beste microfoam en de mooiste latte art.

Een RVS melkkannetje geeft je uitstekende temperatuurbeheersing. Het Italiaanse design van deze melkopschuimkan helpt je om het perfecte microfoam te creëren. De toegespitste tuit brengt de meest gedetailleerde latte art binnen handbereik.

Kies jouw stijl en maat!
Tip: Wil je beide maten voor het perfecte microfoam? Bekijk dan onze melkopschuimkan set.

21,9527,95

SKUN/B Category
Sluiten
Extra informatie
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

Zilver, Zwart

Volume

350ml, 500ml, 750ml

Customer Reviews

Based on 17 reviews
94%
(16)
6%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Myrthe
Mooie degelijke kannetjes

Voorheen van Hanos gehad en die waren met stickers zwart gemaakt. Lees na paar wasbeurt weer RvS. Deze van Barista Essentials zijn denk ik gepoedercoat. voelt degelijk, lekker zwaar in de hand. Fijne opschuimkannetjes!

K
Karen Brunink
Black and beautiful

Mooi van vorm en de perfecte maat. Goede kwaliteit

Andere suggesties…

Italiaans melkopschuimkannetje

Dit melkopschuimkannetje heeft een kenmerkend Italiaans design perfect voor latte art. De vorm van deze melkopschuimkan is ontworpen om het creëren van micro foam zo makkelijke mogelijk te maken. De speciale toegespitste tuit van dit melkopschuimkannetje geeft je de beste controle om perfecte gedetailleerde latte art te creëren. De combinatie van de vorm en de tuit maakt dat dit type melkopschuimkan de voorkeur heeft van vele professionele barista’s.

Doordat het van RVS is gemaakt, heeft dit Italiaanse melkopschuimkannetje de perfecte temperatuurbeheersing. Zo warmt de melk goed op tijdens het opschuimen en kun je aan de buitenkant direct aanvoelen wanneer de melk op temperatuur is.

Als thuisbarista hou je wel eens wat melk over na het opschuimen, zonde om weg te gooien. Het RVS koelt namelijk ook snel weer af in de koelkast zodat je de overgebleven melk gewoon nog een keer kunt opschuimen.

De juiste grootte melkopschuimkan

Onze melkkannetjes komen altijd in verschillende groottes. De 500ml melkopschuimkan is geschikt voor twee cappuccino’s of een flat white. De 350ml melkopschuimkan is geschikt voor 1 cappuccino.

Voor de latte artist onder ons is het slim om beide maten te kopen, dit omdat je voor de perfecte latte art het dikkere melkschuim van het grote naar het kleinere melkopschuimkannetje overschenkt.
Bekijk dan vooral even de voordelige melkopschuimkan set Italiaans.

Andere suggesties…