Espressomachine Ontkalker (4 stuks)

Kalkaanslag is de sluipmoordenaar van espressomachines. Daarnaast tast het de kwaliteit van je water en dus de smaak van je espresso aan. Wil je lang blijven genieten van de lekkerste koffie moet je dus in ieder geval ééns per kwartaal ontkalken. Dit doe je veilig en eenvoudig met onze Espressomachine Ontkalker! 

Belangrijkste kenmerken van de ontkalker espressomachine;  

  • Eén zakje is voldoende voor 1 liter ontkalker; 
  • Veilig voor jou en iedere espressomachine; 
  • Alle ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar; 
  • Verlengt de levensduur van je espressomachine; 
  • Behoudt de kwaliteit van je espresso’s; 

Je espresso bestaat voor 98% uit water, dus ontkalken is dus niet alleen cruciaal voor de levensduur van je machine maar ook de smaak van je espresso. Wanneer heb jij voor het laatst ontkalkt? Precies, bestel je Espressomachine Ontkalker vandaag nog! 

8,95

Op voorraad

Lees meer over de ontkalker espressomachine

Cafetto Espressomachine Ontkalker is een perfect alternatief voor de dure ontkalker van espressomachine merken. Voldoet aan alle internationale standaarden en eisen en doet gewoon wat het moet doen voor je espressomachine. Met in ieder geval één zakje per kwartaal behaal je alle voordelen van een kalkvrije espressomachine. 

Meer eigenschappen van de ontkalker espressomachine  

  • NSF-gecertificeerd, veilig is voor alle espressomachine onderdelen 
  • Heeft strenge toxicologie- en corrosiviteitsnormen doorstaan, laat geen schadelijke resten of corrosie in espressomachines achter. 
  • Effectieve mix van organische zuren voor ontkalken; 
  • Fosfaatvrij en zonder genetisch gemodificeerde organismen; 
  • Bespaart geld door het energieverbruik van je espressomachine gelijk te houden.

Bespaar energie door je espressomachine te ontkalken

Met espressomachine ontkalker bespaar je meer dan alleen je espressomachine. Kalkaanslag vergroot ook het energieverbruik van je espressomachine doordat het opwarmen van water langer duurt. Met onze espressomachine ontkalker bespaar je dus ook nog eens op de energierekening

Voorkomen is beter dan genezen, maar ontkalken blijft nodig 

Natuurlijk heb je het liefst überhaupt geen kalkaanslag. Volledig ontkalkt water gebruiken is ideaal maar vaak niet realistisch. We adviseren daarom altijd een waterfilter te gebruiken. Hoewel het gebruik van een waterfilter kalkaanslag helpt te verminderen, voorkom je kalkaanslag hiermee helaas niet. Espressomachine ontkalker blijft daarom onmisbaar als je wilt blijven genieten van perfecte espresso’s thuis.