Filter By

Sluiten
Filter By

2 Products

Een portafilter houder voor een opgeruimde thuisbarista

Een portafilter is een espresso tool die je als thuisbarista gemakkelijk laat rondslingeren. Zeker als je over meerdere portafilters beschikt (zoals een naked portafilter) eindigt er weleens eentje ergens op het aanrecht. Hierdoor kan hij beschadigd raken of misschien wel op de grond vallen en kapot gaan.

Een portafilter wandhouder zorgt dat je portafilter altijd netjes opgeborgen blijft. Je maakt hem na gebruik schoon en hangt hem vervolgens op in de portafilter houder. Niet alleen presenteer je hiermee je portafilter op een mooie manier, ook blijft je koffiehoek opgeruimd en overzichtelijk. Je pakt de portafilter ook zo weer uit de houder om zonder gedoe een heerlijke espresso, cappuccino, of andere favoriete koffie voor jou of je gasten te maken.

Design en formaat van de portafilter houder

De portafilter wandhouder is minimalistisch, waardoor deze nauwelijks  opvalt zodra je de portafilter erin hangt. Zo lijkt het alsof je portafilter aan de muur hangt. Het geeft meteen een wauw effect!

Portafilters zijn er in verschillende groottes en daarom komen de portafilter handhouders in verschillende maten, namelijk 51mm en 58mm. In onze maattabel vind je welk formaat benodigd is voor jouw portafilter. Om je hier alvast te helpen, zijn de meest voorkomende maten als volgt::

  • Portafilter 51 mm: Ideaal voor de Delonghi Dedica en meer, zoals machines van Smeg.
  • Portafilter 58 mm: Perfect geschikt voor alle E61 apparaten, zoals ECM, Rancilio, Rocket, VBM enzovoort.

Controleer altijd onze maattabel of jouw specifieke model espresso machine geschikt is, of neem contact op bij twijfel.

Hoe bevestig ik de portafilter wandhouder?

De portafilter houder bevestig je aan de muur of aan de zijkant van je espressomachine. Zo hang je eenvoudig meerdere houders naast elkaar en creëer je de mooiste koffiecorner.

De portafilter wandhouder wordt geleverd met 3M dubbelzijdige tape en schroeven. Op deze manier bevestig je de portafilter wandhouder op ieder soort oppervlak.