Filter By

Sluiten
Filter By

2 Products

Een koffie sleutelhanger als origineel cadeau

Zonder je sleutels kom je je huis niet in. Dat maakt het wel lastig om je favoriete koffie te zetten. Met deze sleutelhangers raak je ze nooit meer kwijt.

Deze sleutelhangers zijn daarom een perfect cadeau voor jezelf. Of misschien heb jij ook zo’n koffie gek in je vriendengroep en ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de volgende verjaardag?  

Met deze barista sleutelhangers draag je altijd je hobby bij je!

Heb je meerdere cadeaus in gedachten? Voeg de barista sleutelhanger toe aan andere Barista-Essentials producten. Zo stel je het mooiste pakket samen voor jezelf of jouw barista kennis/vriend.

Verschillende koffie sleutelhangers

Omdat alle Barista-Essential tools er natuurlijk mooi uitzien, is het lastig kiezen welke tool perfect is als miniatuur. Hierdoor is gekozen om twee herkenbare tools ook als sleutelhangers te maken. Hierbij zijn ze de bijna exacte miniatuur van onze tools. De sleutelhangers zijn het perfecte formaat, zodat deze niet te veel ruimte in beslag nemen aan je sleutelbos maar toch opvallen.

Sleutelhanger tamper

De tamper kennen we natuurlijk allemaal. De tamper gebruik je om een compacte koffiepuck te creëren nadat je de gemalen koffie goed hebt verdeeld in je portafilter. Het is een belangrijk onderdeel van het maken van je espresso. Daarom is dit de perfecte tool als sleutelhanger! 

De tamper sleutelhanger is het perfecte cadeau voor de barista liefhebber. Het is een compacte sleutelhanger die altijd een lach op je gezicht brengt. Door het kwalitatieve en stevige materiaal, zal hij niet snel kapot gaan. 

Sleutelhanger melkkan

Voor de barista liefhebbers die graag latte art maken – zoals een latte macchiato of een cappuccino – is de melkkan sleutelhanger een perfect cadeau. Je draagt altijd je favoriete barista tool mee, waar je normaal gesproken de mooiste latte art mee creëert! 

Door de grootte van deze sleutelhanger, lukt het je niet om hier een échte cappuccino mee te zetten natuurlijk. Gelukkig kun je hem daardoor wel overal mee naartoe nemen! Dit maakt het achterlaten van je geliefde koffie corner minder vervelend.