Tampermat met hoek

De tampermat is onmisbaar in iedere barista set-up. Maak de lekkerste espresso’s zonder je werkblad, portafilter en andere tools te beschadigen.

Plaats deze tampermat op de hoek van je werkblad. De speciale inkeping voor je portafilter geeft je stabiliteit bij het tampen. Zo beschermt de tampermat niet alleen je tools en werkblad maar helpt deze je ook om beter te tampen.

Dankzij het rubber verschuift de mat niet op je werkblad. De dikte van het materiaal zorgt ervoor dat de tamper mat lang mee gaat en eenvoudig schoon te houden is. Een tamper mat waar je elke dag plezier van hebt!

9,9514,95

SKUN/B Category
Sluiten
Extra informatie
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Grootte

Klein, Groot

Customer Reviews

Based on 17 reviews
82%
(14)
18%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
Gijs
Super

Werkt perfect en is gemakkelijk af te wassen!

p
paul
briljante service

Nadat ik 's avonds de verkeerde maat bestelde was 's morgens 1 telefoontje genoeg om de bestelling te wijzigen en ontving ik vervolgens probleemloos het goede product én het resterende geld terug. Echt geweldig! Verder een prima product, precies zoals verwacht.

Andere suggesties…

Samenvatting
✓ Beschermt jouw aanrecht
✓ Gemakkelijk op de rand van het aanrecht te plaatsen
✓ Met speciale inkeping voor de filterdrager
✓ Geschikt voor de vaatwasser
✓ Gemaakt van hoogwaardig rubber

Beschermt jouw aanrecht
De onderkant van jouw filterdrager kan deuken en beschadigingen veroorzaken aan jouw aanrecht. Daarom is het gebruik van een tampermat cruciaal voor elke thuis barista. Hiermee wordt hij beschouwd als een van de basis tools voor jouw thuisbarista set.

Aan de rand van het aanrecht te plaatsen
Deze rubberen tampermat is speciaal gemaakt om op de hoek van jouw aanrecht te plaatsen. Hiermee kun jij de ruimte op jouw aanrecht optimaal benutten zonder te veel plek in te nemen.

Ergonomisch ontwerp
De mat heeft een speciale inkeping aan de voorkant om jouw filterdrager stabiel in te zetten. Dit maakt het voor jou extra makkelijk om koffie aan te stampen zonder dat de filterdrager gaat verplaatsen. Daarnaast beschikt de tamper mat over een ronde inkeping om de tamper of leveler in te zetten.

Geschikt voor de vaatwasser
Na een periode blijft er altijd wat koffie resten achter in jouw keuken en daarmee ook op de tamper mat. Dat is geen probleem, want je plaatst hem gemakkelijk in de vaatwasser waardoor hij weer zo goed als nieuw wordt!

Basis tool
De tamper mat vormt samen met een tamper, een espresso shotglas of weegschaal en een uitklopbak de basis voor het zetten van een geode espresso. Je zal deze tool daarom in elke keuken terugvinden van de thuisbarista, maar ook in koffiebarretjes en restaurants. Ben jij naar al deze tools op zoek en wil je daarnaast geld besparen? Bekijk ook onze barista starterspakket en bespaar op jouw tools!

Andere suggesties…