Filter By

Sluiten
Filter By

2 Products

De uitkloplade

In bijna elke koffiezaak zie je de uitkloplade stralen onder de bonenmaler. Zo vangt de uitkloplade alle gemalen koffie op die naast de portafilter valt. Na gebruik word de koffie puck heel eenvoudig uit de portafilter geklopt op de afklopstand in de uitkloplade. Een efficiënte manier om het werkgebied schoon te houden en snel door te kunnen naar de volgende espresso.

Een uitkloplade voor thuis

Ook thuis wil je kunnen genieten van deze gemakken, echter heb je thuis niet het volume en de ruimte om een uitkloplade van horeca formaat aan te schaffen. Daarom hebben we mini uitkloplade's die compact genoeg zijn om in jouw keuken of barista set up te passen.

Plaats jouw bonenmaler (bijvoorbeeld de Sage the smart grinder pro, Eureka mignon, Rancilio of Ascaso) op het solide frame zodat eventueel geknoei tijdens het malen wordt opgevangen door de uitkloplade. Deze veeg je zo in de ventilatiegaatjes die er tevens voor zorgen dat je nooit meer beschimmelde koffie pucks krijgt.

Wij helpen je graag

Wij zijn er om thuisbarista's verder te helpen dus kom je er niet uit of zou je graag meer informatie willen , stuur ons dan een berichtje via WhatsApp of een mailtje en we helpen je graag verder!