Sold Out

Vacuüm Koffiebus

Ontdek de beste manier om jouw koffiebonen te bewaren, de Barista-Essentials Vacuüm Koffiebus!

Worden je bonen snel oud? Ben je het invriezen van je bonen of het handmatig draaien en bijhouden van een andere vacuüm bewaaroplossing zat?

Deze Vacuüm Koffiebus werkt met een elektronische vacuüm pomp die de lucht uit de koffiebus verwijdert, daarmee voorkom je oxidatie en blijven je bonen langer vers.

Sluiten en openen is simpel met één druk op de knop. De Vacuüm Koffiebus hersluit zichzelf automatisch om de perfecte afdichting te behouden.

Het unieke display geeft je unieke data over temperatuur, luchtvochtigheid en bewaartijd. Deze kun je gebruiken om de maalgraad aan te passen voor de best mogelijke extractie.

Dit alles maakt onze Vacuüm Koffiebus de ultieme bewaaroplossing voor jouw vers gebrande koffiebonen!

49,9559,95

Sluiten
Extra informatie
Volume

250 gram, 500 gram

Meer over je koffiebonen bewaren met onze Vacuüm Koffiebus

Bij Barista-Essentials zijn we vastbesloten om jou de beste espresso tools en accessoires te brengen, zodat je keer op keer de perfecte espresso ervaring kunt hebben. Met de Vacuüm Koffiebus pakken we de kwestie van opslag aan. Want hoe moet je koffiebonen bewaren om ze zo lang mogelijk vers te houden? Het antwoord is onze Vacuüm koffiebus.

Eenvoudig in gebruik
Met een simpele aanraking verzegel en ontzegel je de Vacuüm Koffiebus, de elektrische pomp doet al het werk! Je hoeft dus niet handmatig te pompen of te draaien om een Vacuüm te creëren.

Slim behoud van het vacuüm.
De Vacuüm Koffiebus meet de druk binnen de Koffiebus, wanneer deze afneemt zal deze automatisch worden hersteld. Zo zorgt onze Koffiebus er voor dat je koffiebonen altijd vacuüm zijn opgeslagen. Nu hoef je jezelf nooit meer te herinneren om de Koffiebus handmatig te hersluiten om het vacuüm te behouden, zoals bij andere Vacuüm Koffiebussen vaak wel het geval is!

Batterij die lang meegaat.
De Vacuüm Koffiebus is USB-C oplaadbaar dus je hebt geen unieke kabel nodig. De batterij is gaat lang mee, wanneer hij opgeladen is kun je tot maar liefst 250 keer je vacuüm creëren!

Controleer alle variabelen.
Houdt gemakkelijk alle essentiële variabelen bij die van invloed kunnen zijn op de extractie van jouw favoriete koffie. Op het deksel van de Vacuüm Koffiebus kun je de temperatuur en het vochtigheidsniveau in de Koffiebus aflezen. Met de numerieke dag- en maandaanduiding kun je eenvoudig bijhouden hoe lang je jouw verse koffiebonen precies hebt bewaard. Deze informatie kun je gebruiken om de maalgraad aan te passen voor de best mogelijke extractie.

Aandachtspunten voor gebruik van de Vacuüm Koffiebus

  • Bewaar alleen hele koffiebonen! Deze vacuüm Koffiebus is niet ontworpen voor het bewaren van gemalen koffie. Waarom? Gemalen koffie zal schade toebrengen aan de elektrische pomp die de vacuümafdichting tot stand brengt.
  • Het glas is vaatwasmachinebestendig maar de elektrische deksel niet.
  • Ons advies is om de Vacuüm Koffiebus op een donkere en koele plaats te zetten. De optimale temperatuur voor het bewaren van koffiebonen is 20 tot 25 graden Celcius met een luchtvochtigheid van ongeveer 60%.

 Technische informatie

  • Verkrijgbaar in twee maten voor 500 gram of 250 gram hele koffiebonen.
  • De 500 gram Vacuüm Koffiebus is 23,5 cm hoog en heeft een diameter van 10 cm.
  • De 25 gram vacuüm Koffiebus is 13,5 cm hoog en heeft een diameter van 10 cm.
  • Onze Vacuüm Koffiebus is gemaakt van voedselveilig materiaal.