Filter By

Sluiten
Filter By

12 Products

Voordelige tools met een barista koffie set

Een barista set koop je natuurlijk om een beetje geld te besparen. In plaats dat je alle tools los moet betalen, geven we bij Barista-Essentials een mooie prijs voor het totaalpakket.

Bovendien is het eenvoudiger om een miskoop te voorkomen. Stel dat je een portafilter, doseerbeker, doseerring en koffieverdeler wil kopen voor je Sage espressomachine. Als je ze los koopt, wordt de kans groter dat je je een keer misklikt en per toeval een 58 mm en geen 54 mm portafilter aanschaft. Koop je een barista tool set, hoef je slechts één product na te kijken dat het inderdaad compatibel is met je koffiemachine.

Ook koop je gemakkelijk een bundel voor het driemaandelijks onderhoud van je espressomachine. Met vier zakjes Cafiza kom je het hele jaar toe en ontvang je bovendien een reinigingsborstel en blindfilter.

Word echte professional met een barista tool set

Elke barista set brengt je op slag een hele stap dichter om een echte professional te worden. Zo krijg je met een uitbreidingsset drie essentiële tools om je espresso kunsten naar het volgende niveau te brengen.

  1. Digitale koffie weegschaal: om je koffie precies af te wegen en de extractie te timen.
  2. Doseerring: voorkomt verspilling tijdens het malen en verdelen.
  3. Koffieverdeler: helpt je met gelijkmatige spreiding voor het tampen.

Ook is er de barista koffie set als je latte art wil leren. Kies twee zakken uit het specialty koffie aanbod, zoals de Sulawesi specialty koffie. Deze is van zuiverste kwaliteit om je een uitstekende basis te geven. Daarnaast heb je de melkopschuimkannetjes in twee maten. Tot slot zitten er twee cappuccino kopjes in het pakket zodat je de koffie stijlvol kunt schenken.

Koop een esthetische barista set

Bij het opstellen van elke barista set, denken we aan de esthetische waarde. Door geen zilverkleurig RVS melkkannetje te mengen met een matzwarte grotere kan, ziet je thuisbarista opstelling er erg aantrekkelijk uit.

De luxe uitbreidingsset omvat ook alleen tools die bij elkaar passen. Een volledig zwarte bundel bijvoorbeeld of een die hout en zilver mengt voor een elegante uitstraling.

Waar je echter het best mee scoort bij je publiek, zijn de bijpassende kopjes. Door zowel een latte als cappuccino en espresso te serveren in eenzelfde set kopjes met verschillende grootte, zal iedereen versteld staan. Bovendien ziet het er professioneel uit dat je de juiste maat hebt voor elk soort koffie.