Mini uitkloplade

Met deze ruimte besparende uitkloplade (28cm*18cm*6cm) ben je voorgoed van koffiespetters op de muur af.

De uitkloplade is gemaakt van RVS en speciaal ontworpen om je Sage, Eureka, Rancilio of Ascaso bonenmaler op te plaatsen. Dankzij de ventilatie gaatjes op de bovenkant van de uitkloplade veeg je gemalen koffie eenvoudig weg en voorkom je dat gebruikte koffie pucks beschimmelen.

De rubberen uitklopbar is stevig bevestigt en vangt zowel de klappen als het geluid op bij het uitkloppen van je portafilter.

De perfecte uitkloplade voor thuis!

79,95

SKUN/B Category Tag

Koffie uitkloplade voor thuis

Het hebben van een koffie uitkloplade heeft verschillende voordelen. In de horeca wordt deze gebruikt om snel, efficiënt te kunnen werken en tegelijkertijd het werkgebied schoon te houden. Ondanks dat je thuis niet hetzelfde volume zult halen is de koffie uitkloplade ook thuis de ideale manier om gemakkelijk en netjes je gebruikte koffie pucks uit te kloppen.

Je muur vol koffiespetters is verleden tijd. De rubberen uitklop bar vangt de klappen en het geluid op, zo maak je niemand wakker bij het zetten van je eerste espresso van de dag. De uitkloplade spoel je gemakkelijk om na het legen, zo is een schone werkplek een makkie en blijft koffie zetten leuk.

De uitkloplade is gemaakt van RVS wat hem erg solide maakt en beschikbaar in twee stijlen. Ga je voor een zwarte uitkloplade of toch voor de RVS look? Kies de stijl die past bij jouw keuken of barista set up.

Perfect op maat voor jouw bonenmaler

Het compacte formaat (28cm * 18cm * 6cm) maakt deze koffie uitkloplade perfect voor thuis. Bespaar nóg meer ruimte in je keuken door je bonenmaler boven op de uitkloplade te plaatsen.

Deze uitkloplade is namelijk speciaal ontworpen om alle bonenmalers voor particulieren te supporten, denk aan malers van Sage, Eureka, Rancilio en Ascaso.

Dankzij de ventilatie gaatjes veeg je gemalen koffie dat naast je portafilter is gevallen makkelijk weg. Daarnaast zorgen die er voor dat je koffie pucks niet beschimmelen.

Al met al is deze uitkloplade de perfecte aanvulling voor jouw barista set up.

Gewicht 4 g
Afmetingen N/B
Kleur

Zilver, Zwart

Customer Reviews

Based on 16 reviews
88%
(14)
6%
(1)
6%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
m
marc
perfect

Handig in gebruik, goede prijs.

A
Arnoud
Goed uitkloplade en nog betere service

De uitklopla arriveerde helaas incompleet. Gebeld, werd direct opgelost. Dezelfde dag nog een email ontvangen met bevestiging dat het missende onderdeel verzonden was. De DHL heeft de zending vervolgens zoek gemaakt. Weer gebeld, het was onduidelijk waar het onderdeel gebleven was; dezelfde dag werd hetzelfde onderdeel nogmaals verzonden (de fout lag bij DHL, maar het werd direct en zonder morren opgelost door Barista Essentials).

Nu aantal dagen in gebruik; tot nu toe perfect! Formaat is geweldig; ruimschoots groot genoeg voor mijn gebruik en past perfect onder mijn maler!

Andere suggesties…