Smart Koffie Weegschaal

Pak de controle en perfectioneer je zetproces met deze espressogerichte Smart Koffie Weegschaal!

Deze 0,1 gram nauwkeurige weegschaal heeft een strak, ultradun ontwerp (22mm) dat altijd plek geeft voor je kopjes onder elke espressomachine. Gemakkelijk te gebruiken en handig op te laden met een USB-C kabel.

Automatiseer zonder de controle te verliezen met onze unieke smart espressomodus. Voorzien van een automatische tare functie en auto-timer die start bij de eerste druppel espresso of wanneer jij wilt.

Bestel deze Smart Koffie Weegschaal vandaag nog en revolutioneer je zetproces!

69,95

Uitverkocht

Laat het mij weten wanneer het product weer op voorraad is.

SKU8720682221785 Category GTIN: 8720682221785

Extra informatie

Deze smart koffie weegschaal is speciaal ontworpen en geprogrammeerd met jouw espresso in gedachte.

Zijn ultradunne body (22mm) laat ruimte voor kopjes in elke espresso machine. Met de siliconen antislip pad zullen uw portafilter en kopjes niet verschuiven. Tegelijkertijd is je koffie weegschaal ook beschermd tegen water en plotselinge temperatuursveranderingen.

Met onze op espresso gerichte smart modus, een exclusief door ons ontworpen functie, krijg je een automatische tare functie en een automatische timerfunctie die start wanneer de espresso je kopje raakt (of manueel wanneer jij wilt!). De koffie weegschaal heeft een kalibratiefunctie om te garanderen dat je altijd je koffie met uiterste precisie en nauwkeurigheid kunt afwegen.

Hou je van espresso? Kies dan voor deze koffie weegschaal met onze exclusieve functies om je espresso ervaring te verbeteren!

Technische details

  • Inclusief slimme espressomodus
  • 0,1 gram precisie
  • Ultradun (150mm*140mm*22mm)
  • Oplaadbare batterij met USB-C
  • 2000 gram capaciteit
  • Siliconen pad voor water- en temperatuurbestendigheid
  • kalibratiefunctie

De juiste maat

Eén maat voor elke machine!

Of je nu een Delonghi Dedica, Sage Barista Express of een ECM gebruikt. Deze koffie weegschaal is een geweldig hulpmiddel waarmee u uw espresso kunt verbeteren.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)